Kezdőlap... - kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel
Foglalás/Ajánlatkérés... Galéria... Elérhetőség...
 

Aktuális ajánlataink

Flash töltődik...

Megnyílt a Herend-Lakosztály!

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Városlátogatások...
Kerékpárutak...
A környék látnivalói...
Fesztiválok...
Színházak, mozik...
Sport és szabadidő...

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

''a Grófnál'' Étterem...

A Múzsák Kastélya... - kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Magyar Kastélyszállodák Szövetsége

Historic Hotels Europe

Honlaptérkép

 

Számos lehetőség várja azokat a vendégeinket is, akik nem szeretnének túl messzire utazni vagy csupán egy-egy rövidebb időt igénybevevő programra vágynak. A kastélyon belül is tudunk olyan szolgáltatásokat, programlehetőségeket ajánlani, amelyből ízlése szerint mindenki kedvére válogathat.

Masszázs természetesen nem csupán a csomagajánlatokon vagy az akciók keretében vehető igénybe, de egyéni kérés szerint is tudunk időpontot egyeztetni, ugyanez vonatkozik a romantikus lovaskocsikázásra a gyönyörű szigetközi tájban és Hédervár legfőbb nevezetességeinél.

Lehetőség van még ezen kívül kerékpárkölcsözésre, sétahajókázásra a Mosoni-Dunán, színházjegyrendelésre valamint különböző szobai bekészítések megrendelésre, úgy mint gyümölcs vagy édességtál, pezsgő. Ami pedig a legfontosabb: az egyéni igényekhez, kívánságokhoz bármikor szívesen alkalmazkodunk.

Szeretnénk Vendégeink és az oldal Látogatói figyelmébe ajánlani azokat a nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket, amelyek Hédervár kisebb-nagyobb vonzáskörzetében találhatóak.

Győr, Mosonmagyaróvár, Bécs és Pozsony elérhető közelsége miatt számtalan olyan lehetőség nyílik a kultúrára és szórakozásra szomjazó vendégeink vagy látogatóink számára, amelyeket kár lenne kihagyni, ha a Hédervár Kastélyszállodát választják.

A gyönyörű és impozáns városok felfedezése mellett persze a természet és sport kedvelőinek is tudunk hasznos tanácsokat adni abban, milyen kalandokat érdemes kipróbálni a Szigetköz szívében.
Jó szórakozást kívánunk!

vissza az előző oldalra