Kezdőlap... - kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel
Foglalás/Ajánlatkérés... Galéria... Elérhetőség...
 

Aktuális ajánlataink

Flash töltődik...

Megnyílt a Herend-Lakosztály!

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Szobák...
Árak...
Foglalás...

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

''a Grófnál'' Étterem...

A Múzsák Kastélya... - kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Magyar Kastélyszállodák Szövetsége

Historic Hotels Europe

Honlaptérkép

 

Kedves Vendégünk!

Legyen kiemelt figyelemmel fogadott Vendég, aki ráadásul különleges kedvezményeket is élvezhet, hazánk nagy múltú kastélyaiban szerte az országban. A KastélyKártya tulajdonosainak ez jár.

A 2014-es Magyar KastélyKártya 2015. január 31-ig érvényes, és az alábbi kedvezményeket biztosítja:

  • A publikus szoba listaárakból: 25%
  • A KastélyUtalványok áraiból: 40%
  • A lá carte étkezés, egyéb szolgáltatásokból: 10%
  • Szoba korai elfoglalása, lehetőség szerint
  • Szoba késői elhagyás, lehetőség szerint
  • Magasabb szintű szobacsere lehetősége
  • Szobabekészítés
  • Egyszerre egy vagy két szobára is vonatkozhat
  • A KastélyKártya megvásárlásakor a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége bruttó 50.000 Ft értékű KastélyUtalványt ad ajándékba

A KastélyKártya ára: bruttó 50.000 Ft.

A kártyát a www.kastelyszallodak.hu linken szereplő adatlapot kitöltve tudja igényelni, ahol további információkat is talál a KastélyKártya előnyeiről.

Bízunk benne, a fenti lehetőség elnyeri tetszését, hiszen így nem csupán speciális kedvezményekben részesülhet, de megismerheti a Magyar Kastélyszállodák Szövetségének tagjait is. Reméljük hamarosan Kastély Kártya tulajdonosként üdvözölhetjük Önt szállodánkban! Amennyiben további kérdése vagy kérése van, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Hungary Card
A kártya tulajdonosai portai szállásárainkból 15%, éttermi árainkból pedig 10% kedvezményben részesülnek. (Az engedmény csomagajánlatainkból nem vehető igénybe és más kedvezményekkel össze nem vonható.)

AXA Egészségpénztár
Az Egészségpénztár tagjai 10% kedvezményre jogosultak Rack Rate szobaárainkból, valamint a gyógymasszázs szolgáltatás árából. (A kedvezmény csomagajánlatokból nem vehető igénybe.) A szálloda "AXA Egészségpénztár Kártyaelfogadóhely" is egyben.

International Wellness Card (IWC Klubkártya)
A kártya birtokosai 15% engedményben részesülnek portai kiírt szobaárainkból, éttermi számlájukból, valamint a kastély területén igénybe vehető szolgáltatásokból. Ilyenek például a masszázs, a lovaskocsikázás, a kerékpárkölcsönzés és a konferencia-szolgáltatások. (Az engedmény csomagajánlatainkból nem vehető igénybe és más kedvezményekkel össze nem vonható.)

Aranykor Egészségpénztár
Az Aranykor Egészségpénztár tagjai és a szolgáltatás igénybe vételére jogosult közeli hozzátartozók 10% kedvezményre jogosultak a portai szállásárainkból, valamint a gyógymasszázs szolgáltatások áraiból. (Az engedmény csomagajánlatainkból nem vehető igénybe és más kedvezményekkel össze nem vonható.)

Magyar Kedvezményhálózat kártya
A Magyar Kedvezményhálózat tagoknak, ha bemutatják a klubtagsági kártyájukat 10% kedvezményt adunk a szállodai rack rate árainkból, valamint az éttermi fogyasztásból. (Az engedmény csomagajánlatainkból nem vehető igénybe, és más kedvezményekkel össze nem vonható.)

Talizmán Egészségpénztár kártya
A Talizmán Egészségpénztár szolgáltatásait minimum két vendégéjszaka esetén lehet igénybe venni. A kártya tulajdonosa 10% kedvezményre jogosult a szállodai szolgáltatások árából. Az engedmény csomagajánlatainkból nem vehető igénybe és más kedvezményekkel össze nem vonható.)

HVG klubkártya
A HVG klubkártyát bemutató személy a szálloda minden szolgáltatásából, beleértve az éttermi és a szállás-szolgáltatást is, 10% kedvezményben részesül. (Az engedmény csomagajánlatainkból nem vehető igénybe és más kedvezményekkel össze nem vonható.)

Szépkártya
A kastély szolgáltatásait OTP, MKB, K&H Szépkártya használatával is igénybe veheti.

Ticket Wellness kártya
A Ticket Wellness utalvánnyal vásárlók részére 10% kedvezményt biztosítunk szállásdíjainkból és szolgáltataásaink (pl.: masszázs, lovaskocsikázás, kerékpárkölcsönzés, konferencia-szolgáltatások, stb.) árából. (Az engedmény más kedvezményekkel össze nem vonható.)

OTP Bankkártya
A OTP Multipont logóval kibocsátott bankkártyával történő fizetés esetén 20%, egyéb OTP Bank logóval kibocsátott bankkártyák esetében pedig 10% kedvezményt biztosítunk Rack Rate szobaárainkból. (A kedvezmény más kedvezményekkel össze nem vonható, csomagajánlatokból nem igényelhető!)

Szeretettel várjuk a Tempo és MKB Egészségpénztár-tagokat is!

Bankkártyás fizetés
Vendégeinknek módjukban áll Master Card, Visa, American Express kártyákkal rendezni a számlájukat.

vissza az előző oldalra