Kezdőlap... - kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel
Foglalás/Ajánlatkérés... Galéria... Elérhetőség...
 

Aktuális ajánlataink

Flash töltődik...

Megnyílt a Herend-Lakosztály!

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Városlátogatások...
Kerékpárutak...
A környék látnivalói...
Fesztiválok...
Színházak, mozik...
Sport és szabadidő...

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

''a Grófnál'' Étterem...

A Múzsák Kastélya... - kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Magyar Kastélyszállodák Szövetsége

Historic Hotels Europe

Honlaptérkép

 

Győr megyei jogú város, a Kisalföld központja. Lakosainak száma 132 000 fő. Három folyó - Mosoni-Duna, Rába, Rábca - találkozásánál fekszik.

Érdemes betérni a Bécs és Budapest félúton, szelíd környezetben fekvő patináns, sokszínű városba, ahol természeti, kulturális, építészeti értékek sora ötvöződik egymással. A település sugár irányban összefutó úthálózata észak felől Szlovákiát, nyugatról Ausztriát, délről a Balatont, keletről pedig Budapestet köti a "találkozások városához".

Magyarország műemlékekben második leggazdagabb vidéki városa a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját. A történelmi korokat idéző templomok, paloták, múzeumok, jellegzetes sarokerkélyek, szűk sikátorok, belvárosi sétára invitálják a látogatót. A barangoláshoz csábító hátteret nyújtanak az ódon utcákban meghúzódó kávéházak, éttermek, panziók valamint a méltán híres vendéglátás.

A páratlanul gazdag és harmonikus barokk építészeti környezetben a művészetek barátai, az igényes kikapcsolódásra vágyók egész éven át vonzó programokra lelhetnek. A város büszke itthon és külföldön egyaránt elismert és számon tartott művészeti intézményeire, fesztiváljaira. A Győri Balett és a Győri Nemzeti Színház társulatai, a Győri Filharmonikus Zenekar évadról évadra felejthetetlen művészeti élményekkel ajándékozzák meg közönségüket.

A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók az év bármely időszakában ellátogathatnak a Rába Quelle termál és élményfürdőbe, ahol magas színvonalú szolgáltatásokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak.

vissza az előző oldalra