Kezdőlap... - kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel
Foglalás/Ajánlatkérés... Galéria... Elérhetőség...
 

Aktuális ajánlataink

Flash töltődik...

Megnyílt a Herend-Lakosztály!

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Kastélytörténet...
Szobák...
Árak...
Vendégkönyv...
Rövidfilmek a kastélyról...
Magyar kastélyszállodák...

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

''a Grófnál'' Étterem...

A Múzsák Kastélya... - kastélyszálloda, kastély, kastélyszálló, hédervár, kastélyhotel

Magyar Kastélyszállodák Szövetsége

Historic Hotels Europe

Honlaptérkép

 

Kastélyszállodánk Győr és Mosonmagyaróvár között található Bécs-Schwechattól kb. 85 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re. A féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája.

A kastélyszállodát 14 - antik bútorokkal, régi perzsaszőnyegekkel berendezett - szobája, 4 lakosztálya, kilenchektáros ősparkja, a 19. század végéről származó Vadászterme, a Sala Terrena nevű barokk falfreskós szalonja és a Héderváry család házi barokk kápolnája teszi egyedivé. Az angolparkot évszázados fák díszítik az amerikai tulipánfától, a kínai páfrányfenyőig.

Akik nem pihenni, hanem tanácskozni szeretnének, azok az ország legrégibb konferenciatermei között válogathatnak. Empire-kályhás és csilláros Vadászterem (34-90 fő részére), reneszánsz könyvtár (50-80 fő részére), minden igényt kielégítő technikai háttérrel rendelkező Viczay-Konferenciaterem (34-90 fő részére) vagy a Sala Terrena (10-15 fő részére). De kiváló rendezvény helyszín lehet a több száz éves boltíves borospince is. Aki pedig egy jó szivarral inkább elvonulna, azt várja a szivarszoba, vagy az egykori fegyverszoba cseresznyefa parkettjével.

Külön említésre méltó a kastély konyhája. A pincérek visszafogott udvariassága azt az érzést kelti az emberben, mintha ő lenne a hédervári gróf maga. Az elegáns "a Grófnál" nevű étteremben ínyencségek sorából választhatnak.

A Héderváry Kastély**** szeretettel várja a vendégeket. E mesés szépségű kastély konferenciák, partnertalálkozók, családi rendezvények ideális helyszíne, de szívesen állunk bárki rendelkezésére speciális hét közbeni és hétvégi ajánlatokkal.

A kastély története

"Németországból Wolfger jött, öccsével, Henrikkel, háromszáz páncélos vitézzel; a hainburgi grófok közül valók. Géza fejedelem Küszén hegyét adta nekik, és a Győr melletti szigetet örök szállásul, ahol várat épített, ama hegyen pedig klastromot is rakatott, ott van eltemetve. Tőlük származik a Héderiek nemzetsége." Tovább...

vissza az előző oldalra